Supporters & Vrienden van K&G

Zonder kan een vereniging niet

Vindt u K&G ook zo’n mooie vereniging en kijkt en luistert u altijd met plezier naar de shows en de muziek? Dan begrijpt u ook dat hier veel oefening aan vooraf gaat. De jeugdleden worden opgeleid door professionele docenten en de orkesten staan onder leiding van ervaren instructeurs, waarvan enkele beroepsmuzikant zijn. Dit alles gebeurt in een schitterend clubgebouw en met optredens worden de dure uniformen en instrumenten vervoerd in een mooie materiaalwagen.

U begrijpt het al… dit kost veel, heel veel geld. Natuurlijk krijgt de vereniging geld binnen via o.a. contributie, optredens en de kantine, maar ook via de bijdragen van onze Supporters/Vrienden van K&G.

Wilt u ons ook steunen? Voor een minimaal bedrag van € 25,00 per jaar (automatische betaling) bent u al supporter van onze mooie vereniging. Voor een bedrag van € 50,00 per jaar (automatische incasso) bent u “Vriend van K&G” en steunt u K&G op weg naar het 100-jarig bestaan. In beide gevallen kunt u onderstaand formulier invullen. Alvast bedankt voor uw steun!

Wilt u uw bijdrage beëindigen? Ga dan naar onze contactpagina en vul daar het contactformulier in.

Klik op onderstaande foto om het formulier te openen.