K&G Lidmaatschap

Muziekvereniging van wereldformaat

Ben jij een jongen tussen de 5 en 12 jaar, en droom je van het spelen in een groot orkest? Vanaf 5 jaar kan je al meedoen aan de Superkids en ben je iets ouder dan kan je aan een muzikale opleiding beginnen.

Betaal de eerste 2 maanden GEEN contributie*

Ben je 13 jaar of ouder en heb je al enige jaren ervaring met het bespelen van een instrument en het marcheren bij een muziekvereniging en overweeg je de overstap te maken naar de Show- & Marchingband of podiumorkest K&G 3?

*Geldt t/m 13 jaar.

Vul in alle gevallen onderstaand formulier in en we nemen zo snel  mogelijk contact met je op.

Via onderstaande link kun je de statuten, het huishoudelijk reglement en de gedragscode van onze vereniging downloaden. Als lid van K&G moet je op de hoogte zijn van de regels die binnen onze vereniging gelden.

Statuten
Huishoudelijk reglement
Gedragscode

Contributie

Het lidmaatschap van een vereniging als K&G brengt natuurlijk kosten met zich mee. Hieronder staan de actuele bedragen die K&G hanteert indien je lid wordt, of lid bent, van onze vereniging.

 

  • Superkids: € 10 per maand
  • Contributie leerling (Jong K&G en S&MB): € 29 per maand
  • Contributie Jong K&G: € 27,50 per maand
  • Contributie S&MB: € 27,50 per maand
  • Contributie K&G 3: € 27,50 per maand
  • Contributie niet spelend lid: € 15 per maand
Jong K&G tijdens het NK in Huizen (2019)
Jong K&G bij molen De Valk in Leiden (2019)

Oud Leden

In de jaren dat K&G bestaat zijn vele honderden mensen om wat voor reden dan ook gestopt met spelen bij K&G. Sommige na enkele maanden les te hebben gehad en andere na vele jaren trouw lidmaatschap. Van deze oud-leden zijn er heel veel bekend binnen de vereniging, maar zeer velen zijn we uit het oog verloren.

Bent u een voormalig lid van K&G en wilt u bij reünies en evenementen op de hoogte gehouden worden, vul dan bovenstaand formulier in zodat uw gegevens verwerkt kunnen worden in de administratie. Indien u bekend bent kunt u eventuele adreswijzigingen ook via het bovenstaande formulier doorgeven.

We blijven graag in contact met onze oud leden!