Sponsorpagina

Sponsors van K&G en hoe kunt u K&G ondersteunen

Op deze pagina vindt u de sponsoren die K&G financieel of met bepaalde diensten jaarlijks ondersteunen en de fondsen, instanties en bedrijven die K&G de afgelopen jaren gesteund hebben met giften. U vindt hier ook een aantal mogelijkheden om K&G financieel te steunen, sommige in de vorm van een loterij en andere in de vorm van een kleine bijdrage waar u zelf niets van merkt.

Alle vormen van financiële ondersteuning zijn van harte welkom en om meer bronnen aan te boren zijn enkele enthousiaste leden van K&G aan het kijken naar de mogelijkheden om onderstaande uit te breiden. Zodra er meer mogelijkheden zijn laten wij u dat via deze website weten.

Mocht u interesse hebben om K&G te sponsoren of u weet een bedrijf wat eventueel als sponsor wil optreden, neem dan even contact op via onze penningmeester via email penningmeester@kengleiden.nl

Alle sponsoren, fondsen en instanties worden hartelijk bedankt voor hun steun!

 

 

 

Deze fondsen, instanties en bedrijven hebben K&G in de afgelopen jaren financieel ondersteunt en daar zijn wij ze erg dankbaar voor!

Bouw- en aannemersbedrijf H. de Bolster B.V.
Prins Bernhard Cultuurfonds
ACAD Foundation
Greenlink
Vriendenloterij
WOZ Fonds
VandenBroek Foundation
Fonds 1818
Atelier Kleurstof
JK vd Dool

Koninklijke Beuk is de vaste vervoerder van onze orkesten. De professionele chauffeurs brengen onze muzikanten veilig en in luxe touringcars naar alle optredens in binnen- en buitenland.

Onze tevreden klantenkring vormt het bewijs dat u bij ons verzekerd bent van vakmanschap, persoonlijke service en een goede nazorg. En dat alles tegen betaalbare vaste prijzen! Al 100 jaar!

De specialist voor uw woon- en modeaccessoires, cadeau en gebruiksartikelen.

Bent u op zoek naar iets speciaals in de vorm van een muziekinstrument of een voertuig dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij hebben een groot aanbod van cadeaus en gadgets.

De mooiste wand- en vloertegels van Rotterdam en Leiden…

Of u nu op zoek bent naar nieuwe vloertegels, wandtegels of een houten vloer, bij Lingen Keramiek bent u aan het juiste adres. In onze showrooms in Leiden en Capelle aan de IJssel aan de rand van Rotterdam vindt u een ruim assortiment van kwaliteitsproducten. Hier vindt u ongetwijfeld de vloer of wandbekleding die u zoekt, wat uw woonstijl ook is. Wanneer komt u bij ons langs? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Lingen Keramiek Leiden
Flevoweg 43
2318 BX Leiden
071 579 43 55

Atelier Pfeiffer is één van de oudste nog bestaande muziekwinkels van Nederland. In 1928 opgericht door de Oostenrijkse immigrant Josef Pfeiffer. Het bestaat dus al ruim  90 jaar! Regelmatig worden instrumenten van K&G voor onderhoud bij deze muziekwinkel gebracht of nieuw aangeschaft.

Op de kop van het centrum aan de Haarlemmerstraat vind je ons café, waar je de hele dag door kunt genieten van een goede kop koffie, thee, chocolademelk, ontbijt, lunch, bonbons, een lekker taartje en gezelligheid. Onze locatie is ideaal in combinatie met een bezoek aan het mooie centrum van Leiden, de winkelstraat Haarlemmerstraat, een museumbezoek, een stadswandeling of een rondvaart door de mooie Leidse grachten of singels.

Of je nu de dag bij ons start of een tussenstop inplant, we hebben voor ieder wat wils. Neem vooral even de tijd voor jezelf! Het enige dat wij van je vragen is een keuze te maken uit ons overheerlijke assortiment en uiteraard helpen wij je hierbij graag. Daarna hoef je alleen nog maar te genieten.

 

Specialisatie is het leveren en monteren van stalen hekken, trappen, deuren, kozijnen, portalen en staalconstructies. Ook laswerk op locatie en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden.

Al ruim 35 jaar ervaring in de staalbranche!

 

Smederij en constructiebedrijf H. Pelgrim B.V. levert service op maat. De diverse producten worden klantgericht geproduceerd en op maat aangeleverd. U kunt er dus vanuit gaan dat de producten die u aanschaft geschikt zijn voor het doel dat u beoogt.

Hieronder volgt een opsomming van de diverse producten die Smederij en constructiebedrijf H. Pelgrim B.V. te bieden heeft:

   •   Hekken
   •   Trappen
   •   Staalconstructies
   •   Hekken

Tevens kunt u bij Smederij en constructiebedrijf H. Pelgrim B.V. terecht met uw ideeën. Het professionele personeelsteam zal u helpen om dat idee verder uit te werken. Smederij en constructiebedrijf H. Pelgrim B.V. denkt mee met de klant en staat voor vakmanschap. De producten worden op tijd geleverd, met een prima service en voldoen aan de gestelde eisen.

Bistro Iets Anders is een bourgondisch restaurant in het centrum van Noordwijk aan Zee. De “Bistro” bevindt zich in een monumentaal pand tussen de grote hotels zoals Huis ter Duin, Palace Hotel, Alexander Hotel en op loopafstand van Hotels van Oranje en heeft een eigen parkeergelegenheid.

Bij Bistro Iets Anders wordt op de ouderwetse Franse manier gekookt met pure ingrediënten zonder opsmuk en tierlantijntjes. De bistro beschikt over 64 couverts, het interieur is sfeervol en op en top Frans! Je kunt heerlijk tafelen aan een van de knusse tafeltjes in de zaak of gezellig eten aan de bar.

Daarnaast is er de kleine Bistro Privé waar u met een gezelschap van rond de 25-30 personen een avond privé kunt genieten, er bestaat ook de mogelijkheid om de Bistro exclusief te reserveren voor grote groepen.

 

Vriendenloterij

Bij de Vriendenloterij steunt u K&G door met één of meerdere loten te spelen. Bij het inschrijven geeft u aan dat u K&G wilt steunen waarna bij iedere speelronde een klein bedrag naar K&G gaat. Hoe meer mensen meespelen hoe groter de bijdrage die naar K&G toe gaat.

 

Vriendenloterij

Sponsorkliks

Sponsorkliks

​Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan K&G, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en K&G ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar K&G.

Wil je K&G ook GRATIS sponsoren? 

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van K&G. Voor jou een kleine moeite, voor K&G zijn het directe inkomsten. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van K&G. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert K&G hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch K&G weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor K&G is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert K&G niets op.