K&G DAG 1 JUNI 2024

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om deel uit te maken van onze bruisende muziekvereniging? Dan is dit jouw kans! Muziekvereniging K&G Leiden nodigt je van harte uit om deel te nemen aan onze komende activiteiten op 1 juni 2024 tijdens onze K&G dag.
 
Ontdek de wereld van muziek tijdens onze gratis proeflessen! Of het nu gaat om het bespelen van een instrument of het ervaren van de ritmische kracht van onze orkesten, onze proeflessen bieden een perfecte gelegenheid om jouw muzikale talenten te verkennen. Benieuwd naar de energie en passie van onze jeugdige muzikanten? Kom dan naar de open repetitie bij ons jeugdorkest, Jong K&G! Maak kennis met de talentvolle musici van de toekomst en laat je inspireren door hun enthousiasme en toewijding.
 
En voor degenen die houden van spektakel en show, nodigen wij u uit voor een open repetitie bij onze Show & Marchingband. Laat u betoveren door de indrukwekkende choreografieën, krachtige muziek en dynamische optredens van deze fantastische groep. K&G het startpunt voor een nieuwe muzikale uitdaging. Voor jou, maar ook voor ons. 💯🤝

OPEN REPETITIE SHOW & MARCHINGBAND K&G

Op 1 juni 2024 nodigt de show- en marchingband je uit voor een exclusieve kijk op hun repetitieproces tijdens de open repetitie. Het wordt een middag vol muziek, beweging en energie waarbij je de kans krijgt om de magie achter de schermen te ervaren.

Tijdens de open repetitie zul je de bandleden in actie zien terwijl ze zich voorbereiden op hun komende optredens zoals bijvoorbeeld de veteranen dag 2024 in Den Haag. Van het fine-tunen van de muzikale arrangementen tot het perfectioneren van de uitvoeringen, je zult getuige zijn van de toewijding en passie die elke noot en elke stap drijft.

En het beste deel? Je kunt zelfs deelnemen tijdens deze repetitie! Of je nu een ervaren muzikant bent of graag een muziekinstrument zou willen bespelen, deze open repetitie biedt de perfecte gelegenheid om mee te doen.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om deel uit te maken van iets buitengewoons en meld je aan om mee te doen aan de open repetitie van de show- en marchingband op 1 juni 2024. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons midden!

K&G het startpunt voor een nieuwe muzikale uitdaging. Voor jou, maar ook voor ons. 💯🤝

1 JUNI “GRATIS PROEFLESSEN”

Vanaf 9:00 zijn jongens tussen de 5 t/m 16 jaar welkom om te komen kijken hoe het er in onze jeugdopleiding aan toegaat. Kom kijken hoe onze jongens op de zaterdagochtend musiceren en marcheren, wij geven elke zaterdag groepslessen maar ook individueel.

Weet jij al welk instrument je wilt uitproberen tijdens de gratis proefles? Mail naar opleidingen@keng-leiden.nlen laat het ons weten dan leggen wij het instrument van je keuze klaar. Je kan kieze uit: trompet, bariton, saxofoon, piccolo, dwarsfluit, trommel of trombone. De gratis proeflessen worden gegeven tussen 9:00 t/m 11:30 uur.

Onze lessen worden gegeven door zowel professionals als spelende leden, dus het is altijd gezellig druk op de zaterdagochtend. Al onze docenten staan klaar voor het beantwoorden van vragen of het geven van een rondleiding door ons muziekgebouw. Dus ook voor ouders is deze ochtend zeker leuk om bij aanwezig te zijn. We vinden het gezellig als u mee komt. De koffie staat klaar!

Naast muzieklessen is er ook ieder zaterdagochtend: Superkids! Een lesuurtje voor de allerkleinste jongens tussen de 5 en 7 jaar oud. Een fantastisch programma waarin we samen spelenderwijs muziek maken. Ook hiervoor bieden wij op zaterdag 1 juni een gratis proefles aan! Deze les is van 9:30 tot 10:15 uur.

Aanmelden? Mail naar: opleidingen@keng-leiden.nl

OPEN REPETITIE JONG K&G

Op 1 juni 2024, zet het jeugdorkest Jong K&G haar deuren wijd open voor een open repetitie die speciaal gericht is op kinderen en jongeren! Jonge muziekliefhebbers krijgen de kans om achter de schermen te kijken en te ervaren hoe het er aan toe gaat bij een ons jeugdorkest.

Tijdens de open repetitie zullen de jonge muzikanten van Jong K&G laten zien hoe ze zich voorbereiden op hun optredens. Van het stemmen van hun instrumenten tot het oefenen van hun nieuwe show, je zult het hele proces van dichtbij kunnen volgen. En het beste is dat kinderen niet alleen mogen kijken, maar ook mogen meedoen! bespeel jij al een muziek instrument of ken jij iemand die dat doet? Kom dan vooral langs!

Dus roep alle jonge muziekliefhebbers op en breng ze mee naar de open repetitie van Jong K&G op 1 juni 2024! Het belooft een dag te worden die ze niet snel zullen vergeten!