M.i.v. 22 april jl. heeft K&G weer twee nieuwe CD’s toegevoegd aan hun lange lijst met geluidsdragers (totaal 31 stuks). De CD ‘Back On Track’ bevat naast marsen ook enkele ballads en concertwerken en de CD ‘The Show Must Go On’ bevat de mars- en showmuziek wat gespeeld werd tijdens het WMC in 2022.

In het weekend van 10 t/m 12 februari jl. werd de muziek voor deze CD’s opgenomen in de grote sporthal van het Adelbert college in Wassenaar. Nadat alles opgebouwd was werd op vrijdagavond alles ingeregeld voor de opnames en konden er enkele nummers opgenomen worden. De zaterdag en zondag werden vervolgens gebruikt om de overige nummers op te nemen en dat ging naar ieders tevredenheid zeer snel. Opvallend zijn de marsen ‘Yakka’ en ‘March Pathetic’ die beide ongeveer 4 weken voor de opnames op de lessenaar zijn gezet.

De opnames zijn gemaakt door Marco Deegenaars en Martin van Goozen (beide leden van K&G) en tijdens het opname weekend werd de catering verzorgd door Fred Rolfes en Marjan Nagtegaal, de administratie door René Truijers en instructeurs René Leckie, Jeroen Bron en Martijn Vogelaar zorgde er voor dat het muzikaal allemaal in orde was. De lay-out van de CD’s is gemaakt door Koen Kooreman.

De CD’s zijn afzonderlijk of als pakket te bestellen in onze webshop. Leden van de S&MB kunnen de CD’s met korting kopen tijdens een repetitieavond, de overige leden, supporters, vrienden van K&G en sponsoren hebben een kortingscode gekregen waarmee zij de CD’s met korting kunnen kopen. De korting is bruikbaar t/m 31 mei a.s.

Vanaf deze plaats willen we de leden van de S&MB, instructieteam, materiaalmensen, catering en het opnameteam bedanken voor hun inzet in het opname-weekend. Het zijn twee mooie CD’s geworden waar de liefhebbers weer van kunnen genieten!